Hellerudsletta

X BRANDS

X MEETING POINT

På X Meeting Point er vi ikke bare et lokale, vi er en opplevelse. Strategisk plassert mellom Oslo og Oslo Lufthavn fungerer vi som det pulserende hjertet for kreativitet, samarbeid og fellesskap.

Allsidighet: Med over 30 unike møterom og fire romslige haller har vi den perfekte plassen for alt – fra intime workshops til storslåtte konferanser.

Perfekt Beliggenhet: Si farvel til stressende pendling! Vår sentrale plassering betyr at du alltid bare er minutter unna både byen og flyplassen.

Høyteknologiske Fasiliteter: Våre moderne fasiliteter er designet for å forsterke arrangementet ditt, og gjøre det minneverdig, innflytelsesrikt og problemfritt.

Xmp
Destinationx Xhotel Discover
X BRANDS

X HOTEL

På X Hotel gjør vi drømmene dine til virkelighet. Vi er mer enn bare et sted å sove; vi hjelper deg med å nå målene dine. Enten du er her for forretninger eller avslapning, har vi det du trenger. Forretningsvennlig: Med våre toppmoderne arbeidsplasser blir forretningsoppgavene en lek. Komfortsoner: Slapp av i koselige områder som er designet bare for deg. På X Hotel gjør vi det enkelt for deg å fokusere på det som betyr mest. Kom og bo hos oss, og opplev det beste fra begge verdener!
X BRANDS

X PROPERTY

På Hellerudsletta, som ligger strategisk plassert midt mellom Gardermoen og Oslo S, finnes det en rekke etableringsmuligheter for bedrifter og prosjekter i alle størrelser. Uansett om du ønsker å etablere en messe, aktiviteter, eller en konferanse, tilbyr den sentrale beliggenheten enestående fordeler. På samme måte legger Destination X godt til rette for innovasjon, og inviterer nye etableringer til å sette sitt preg. Sammen representerer Hellerudsletta og Destination X et solid knutepunkt for muligheter i regionens pulserende næringsliv.

Discover Xproperty
Xcabins
X BRANDS

X CABINS

Oppdag Norsk Hyttesenter, Nordens største permanente hytteutstilling.

Her finner du også et inspirerende bransjesenter for hytteinnredning og andre produkter som sikrer deg realisering av hyttedrømmen. Over 60% av alle hytter som selges i Norge kommer fra hytteprodusentene på Hellerudsletta. Hytteleverandørene på Norsk Hyttesenter har et sterkt fokus på en bærekraftig utvikling.

Besøk Norsk Hyttesenter på Destinasjon X, ved siden av X Meeting Point, for en hytteopplevelse utenom det vanlige!

X BRANDS

X ACTIVE

Med X Active ønsker vi å stadig utvikle aktiviteter som er populære for besøkende til Destination X og beboere i regionen.

Beliggende praktisk til i samme bygning som X-Meeting Point, er Just Padel Hellerudsletta ditt førstevalg for en enestående padel-opplevelse. Tilgangen er enkel, med inngangen plassert på baksiden av bygningen på det nedre nivået.

Det er også gode muligheter for en løpetur rundt eiendommen og i nærområdet, med stier helt inn i Nordmarka

Hotellet har elsykler tilgjengelig for sykleturer i området.
Hotellet har også et lite treningssenter.

XMP kan tilby en meny av aktiviteter for besøkende.

Flere aktiviteter ønskes og er under utvikling.

Destinationx Xactive
Destinationx Xlease
X BRANDS

X B2B

Destination X har en rekke leietakere som enten er underleverandører til X Meeting Point, eller har permanent Expo.

Våre Leietakere:

Expolight
Teppe og Møbelutleie (Malerbua)
Vertshusbussen
Renholds-Gruppen
Leaseplan
BCA Norge
Norsk Biltransport

DESTINATION X

Where Every Journey
Begins with X.