Hellerudsletta

X MEETING POINT

Bridging Ideas.
Building Futures.

X BRANDS

X MEETING POINT

X Meeting Point er et hus fullt av muligheter, dette er en arena som er bygget for de gode opplevelsene. Et av Norges beste konferanse-, event- og messesenter med perfekt beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn. Her er alt under samme tak!

Med 30 møterom i ulike størrelser, to store haller og fleksible utearealer er vi den beste lokasjonen. På X er et ordinært møte for 6 personer like velkomment som et stort arrangement for 6000 deltakere. Vi tilbyr moderne teknologi og fasiliteter, der våre selgere og prosjektledere skreddersyr hvert arrangement i tett dialog og samarbeid med kunden.

Xhotel Circle
DESTINATION X

Bridging Ideas.
Building Futures.

Destination Xmeetingpoint Hero 2
OM OSS

VÅRE VERDIER

Norges fremste opplevelsesarena skiller oss ut med vår entusiasme og fleksible løsninger. Vi holder våre løfter og vårt dedikerte team sikrer hvert enkelt arrangements suksess. Vi er ikke bare entusiastiske, men også proaktive og løsningsorienterte. Dette gjør oss til en unik destinasjon, og hver opplevelse her er minneverdig.

30 000 kvadratmeter
med muligheter

Moderne fasiliteterog
teknologi

Events

Konferanser

Messer

Restaurant

Hotell
fasiliteter

En rekke
ulike aktiviteter

Stort
utendørsområde

Unike
parkeringsarealer

OM OSS

VÅR VISJON

Hos DESTINASJON X er vi for tiden i en prosess hvor vi gjør Hellerudsletta til en ledende destinasjon for messer, hoteller, konferanser, utstillinger og eventer. Ved å kombinere tradisjon med nyskapende innovasjon, har vi som mål å kunne tilby alle besøkende noe helt spesielt. Hvert øyeblikk er viktig for oss.